Over onsOptic Works; voor professionele installatie, implementatie van instrumenten in uw winkelautomatiseringssysteem, onderhoud, storingsmeldingen en advies voor optische instrumenten en inslijpapparatuur binnen uw optiekbedrijf.

 

De Optic Works service engineers hebben uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met de gerenommeerde instrumenten merken in de markt. Elke engineer is een instrumentenspecialist en all-round service expert. Hierdoor kan Optic Works u met een gerichte service vraag over één specifiek instrument ondersteunen, maar óók met een complexe multi-brand installatieproces. Connectiviteit van uw instrumenten is essentieel voor een prettige en efficiënte werkroutine in uw werkplaats en praktijkruimten. Onze service engineers weten wat er nodig is om u optimaal gebruik te kunnen laten maken van uw instrumenten in het complexe netwerk van uw winkelautomatiseringssystemen. Het Optic Works team zet zich in, zodat u met uw bestaande en nieuwe instrumenten zorgeloos en efficiënt kan werken in uw praktijkruimte en werkplaats.

Service ondersteuning
De instrumenten die zijn aangeschaft bij Essilor en O’Max, worden geïnstalleerd en ondersteund door de services van Optic Works. Heeft u garantie- of gebruiksvragen over aangekochte instrumenten, of heeft u een storingsvraag? Neem dan contact op met de organisatie waar u het instrument heeft aangeschaft. Zij schakelen Optic Works voor u in!


Actuele vakkennis
Technische producttrainingen van fabrikanten leggen de basis van de vakkennis van onze service engineers. Zij blijven daarna in direct contact met deze fabrikanten om op de hoogte te blijven over de laatste aanpassingen en de nieuwste mogelijkheden met de diverse instrumenten.


Optimale metingen
Nauwkeurigheid is noodzaak in een vak waar passen en meten bij elke handeling in de werkplaats en praktijkruimte aan de orde is. Vergeet daarom niet regelmatig uw instrumenten te kalibreren en te reinigen. Dit houdt uw metingen nauwkeurig en voorkomt storingen.


Contact
• Essilor Instrumenten: 088 - 0888111. Tijdens werkdagen bereikbaar van 8:30u – 17:00u
• O’Max Instruments: 088 - 0888160. Tijdens werkdagen bereikbaar van 8:30u – 17:00u